Bemutatkozás

Az egész a sajttal kezdődött. Nem minden sajt papsajt, sajtból van a Hold, meg ilyenek. Aztán jött a Munkácsy utcai Borpatika, ahol ráébredtünk, hogy bor nélkül ugyan lehet élni, de nem érdemes. A Múzeum kávéházában már borkóstolók, degusztációs vacsorák, és csak főzünk és főzünk.

Jön a főtér rekonstrukció 2013-ban és itt ez az impozáns egykori városi bérpalota, immár teljes szépségében. Mikuláskor pedig már azon kapjuk magunkat, hogy dübörög az I. NÁDOR Borszalon, az étteremben pedig egy gombostűt sem lehetett leejteni. Ha mégis, akkor azt már felvettük.

Azóta pedig főzünk, eszünk, iszunk, rohangálunk. Itt van a NÁDOR-ban minden, amit igazán szeretünk: bisztrókonyha, bor, sajt, kolbász és még egy sor helyi termék és finomság. Csináljuk azt, amihez meggyőződésünk szerint a legjobban értünk. Vendéget látunk, sok szeretettel és lelkesedéssel.

Hisszük, hogy az élethosszig tartó tanuláson alapuló szakértelemmel, odaadással, jó minőségű alapanyagokkal és színvonalas konyhával, szórakoztató élménnyé nemesítjük az itt eltöltött időt.

Örömmel vesszük, ha benéz hozzánk és megtisztel bennünket bizalmával.

Pap Péter & a NÁDOR team

  • Nádor étterem bejárata